TRIO FANTASTIKUS

Sve ljubavi fatalne Dolores Lambaše

01.02.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon vijesti kako je idiličnoj ljubavi između Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka Dikana došao kraj, prisjetili smo se kome je sve fatalna glumica slamala srca

Prvu veliku i burnu vezu pamtimo s glumcem Ivom Gregurevićem s kojim je bila punih pet godina uz prekide i mirenja, a koja je okončana 2007.godine.

Zanosna Dolores osvojila je tada 49-godišnjeg Ivu kao 21-godišnja djevojka s velikim talentom za glumu, što se njemu posebno svidjelo. Zli jezici već su ranije govorkali da se crnokosa Šibenčanka na studij glume upisala u trećem pokušaju, tek kad je postala djevojka Ive Gregurevića, a on ju je uveo u filmske i kazališne krugove. Prekinuli su netom prije njene diplome na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti.

'O vjenčanju sam ozbiljno razmišljao samo jednom, na početku naše veze, ali shvatio sam da to ipak ne bi bilo ono što ja od braka očekujem', rekao je Ivo jednom prilikom za Gloriju, a i Dolores je obrazložila prekid: 'Meni i Ivi nije presudila velika razlika u godinama, kao što mnogi misle, nego smo pali na testu međusobnog povjerenja, što se događa mnogim parovima.'

Iste godine kada je prekinula s Gregurevićem, Dolores je pronašla novu ljubav u 30 godina starijem glumcu Frani Lasiću. Ljubav je trajala dvije godine, a navodno su se često svađali zbog materijalnih pitanja pa se nagađalo da je to i bio razlog što je zanosna crnka spakirala kofere. Frano je doživio emocionalni krah nakon što je ona kraj njihove ljubavi objavila na svom Facebooku.

'Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića', napisala je Lambaša.

Istovremeno s tom porukom, dežurni fotografi uhvatili su je u romantičnoj šetnji Umagom s Dikanom Radeljakom, što se dalo naslutiti i iz njezinog statusa, također na društvenoj mreži.
'Dolores Lambaša provodi neodoljivo ljupke dane i noći u Umagu, u Hotelu Cristal... Po danu plovi na 'Maloj Italiji’, navečer uživa u istarskim specijalitetima i posjećuje unutrašnjost Istre. Tajanstvena i slana u pjeni noćnih planktona, mirišljava od mora, mamljivija od zora...'

Ipak, Dolores je tada sve objasnila u 'Red Carpetu': 'Ispalo je tako da smo Frane i ja prekinuli zbog Josipa. No istina je miljama daleko. Mi smo prekinuli još u proljeće, ali smo ostali u istom stanu i šutjeli smo o tome, ponajviše zbog premijere filma 'Vjerujem u anđele'. Nakon tog nekog vremena otišla sam u Umag u jedan hotel, u kojem je u isto vrijeme odsjeo Josip Radeljak. Tako je to krenulo', kazala je Dolores i dodala kako se ničeg ne sjeća otad jer je imala preveliku tremu.

No Dikan i gotovo 40 godina mlađa Dolores sve češće su zajedno viđani u noćnim šetnjama i intimnim druženjima pa je njihova veza vrlo brzo bila jasna kao dan. Par je uživao u zajedničkim trenucima, a činilo se i kako je s njegovom djevojčicom Lanom Dolores uspjela uspostaviti dobar odnos. Jutarnji pak saznaje kako se još u rujnu nagađalo da Dikan i Lambaša više nisu zajedno jer je ona, navodno, ljeto provela na jahti jednog, također od nje podosta starijeg, splitskog poduzetnika. Naime, Dolores je posljednjih nekoliko mjeseci živjela na splitskoj adresi jer je tamo snimala 'Ružu vjetrova'. Za sada je razlaz ovog medijski eksponiranog para prošao iznenađujuće mirno.