CARLA BRUNI

Sve je zasjenila na glamuroznom vjenčanju: Bivša prva dama blistala u chic kompletu

02.10.2023 u 17:03

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bivši predsjednički par, Carla Bruni i Nicolas Sarkozy, ovoga vikenda postali su dijelom velike proslave ljubavi Španjolaca Cataline Vereterre i Javiera Prade

Sudobonosno 'da' par je izrekao na obiteljskoj farmi u španjolskoj pokrajini Cádiz na koju se bivši predsjednički par Francuske zaputio sa stilom.

  • +2
Vjenčanje Javiera Prada Beniteza i Cataline Vereterra Gastearen Izvor: Profimedia / Autor: LIDIA CUSAC / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

I dok je Nicolas Sarkozy na vjenčanju osvanuo u klasičnom crnom odijelu s kravatom njegova supruga - bivša prva dama, kantautorica i supermodel iz 90-ih - pozornost je osigurala u lepršavom kompletu plave boje, stvorenom od hlača i topića s halter ovratnikom.

Dobro raspoložena, 55- godišnja Bruni zbog vjenčanja španjolskog para nakratko je napustila francusku prijestolnicu, u kojoj posljednjih dana marljivo pohodi revije renomiranih brendova u sklopu novog Tjedna mode.

Na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Saint Laurent, slavna Talijanka servirala je senzualno izdanje, poput brojnih zvjezdanih uzvanica i u skladu s estetikom kultnog francuskog brenda, o kojoj od 2016. godine brine Belgijac Anthony Vaccarello.

Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT VU / SIPA PRESS / PROFIMEDIA