oh la la!

Stilu ove chic Francuskinje divili smo se u hit seriji, a sad je oduševila odvažnim stajlingom na crvenom tepihu

22.05.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Francuska glumica Philippine Leroy-Beaulieu svjetsku slavu stekla je zahvaljujući ulozi šefice Sylvie u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu', u kojoj je pokazala genijalne modne kombinacije, no ova 59-godišnjakinja jednako je chic i privatno

Philippine Leroy-Beaulieu savršeno je utjelovila karizmatičnu Parižanku, u svakom trenutku odlično odjevenu šeficu koja zrači onim neuhvatljivi je 'je ne ce quoi' kako to samo Francuskinje znaju.

Ljubiteljica odvažnih modnih kombinacija svakim svojim pojavljivanom u javnosti uspješno ruši predrasude o ženama starijim od 50 godina.

Za pojavljivanje na canneskom crvenom tepihu glumica je potvrdila svoj status modne ikone pojavivši se u dugoj kožnoj suknji i pripadajućem crop topu s potpisom Maison Rabih Kayrouz, u čemu je u isto vrijeme izgledala jako seksi i sofisticirano.

Ovaj kožni look ublažen je jednostavnim krojem topa i suknje koja se od bokova širi prema dolje, a jedini modni dodaci koje je imala bili su prstenje i statement ogrlica sa zelenim dijamantom.

  • +9
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia

U stvarnom životu ova je francuska glumica itekako odvažna kad su odjevne kombinacije u pitanju. Prije nekoliko mjeseci pozornost je plijenila uskom, no potpuno prozirnom, zelenom haljinom ispod koje nije nosila grudnjak.

Philippine Leroy Beaulieu već je jednom izazvala senzaciju na Croisettei, kad se 2003. pojavila u prozirnoj i jako nisko rezanoj haljini koja je malo toga ostavljala mašti.