dekolte u prvom planu

Supruga našeg reprezentativca začinila vikend zavodljivim stajlingom, a pratitelji komentirali poprsje

02.01.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Dubrovačka pravnica i manekenka navikla je pratiteljima na Instagramu pokazivati svoje urbane i trendi stajlinge. Dizajneri koji su surađivali s njom kažu da zahvaljujući svojoj ženstvenosti i osobnosti plijeni pažnju publike, a ovog puta odlučila ju je privuči seksi izdanjem

Adriana Đurđević ovog puta je zabljesnula u crnoj kreaciji. Supruga obrambenog igrača francuskog Olympique Marseille i hrvatske reprezentacije dobila je kao i uvijek mnoštvo komplimenata. I dok su neki vidjeli 'nježnost i ljepotu' na fotografiji, drugima je 'upao u oko' njezin duboki dekolte. 'Koliko su ti samo cice narasle', komentirali su.

Dubrovkinja je ranije otkrila da joj modni trendovi nisu imperativ kada je riječ o odijevanju, da radije njeguje vlastiti stil. "Volim pogledati što je ‘in’, ali oduvijek sam imala svoj stil i znala što mi se sviđa te u čemu se osjećam dobro. Postoje stvari za koje znam da nikad ne bih odjenula ma koliko god trendy one bile', objasnila je za Story. Redovno prati modne revije i čita modne časopise, a posebno joj se sviđa stil Victorije Beckham.

Podsjećamo, Adriana je krajem kolovoza rodila sina Maura u Francuskoj, gdje žive otkako njezin suprug igra za klub Olympique de Marseille. To im je prvo dijete. Vijest o trudnoći objavili su dva mjeseca nakon što su se zaručili, a krajem svibnja su se vjenčali u njezinu rodnom Dubrovniku. Na privatnoj ceremoniji bili su samo najuža obitelj i prijatelji.

  • +3
Adriana i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL