ŽUDI ZA SUNCEM

Supruga Justina Biebera užarila Instagram zavodljivom fotografijom u bikiniju

16.04.2020 u 22:55

Bionic
Reading

Hailey Bieber, 23- godišnja manekenka i supruga jedne od najvećih pop zvijezda današnjice sanja o sretnijim vremenima tijekom karantene uzrokovane pandemijom koronavirusa

Na svom Instagram profilu, kojeg prati više od 26 milijuna obožavatelja, 23- godišnja Hailey Bieber odlučila je podijeliti zavodljivu fotografiju u vintage modelu bikinija s potpisom francuske modne kuće Dior, kojeg je početkom nultih godina dizajnirao tadašnji kreativni direktor brenda, dizajner John Galliano.

Vintage modelom bikinija, supruga Justina Biebera naglasila je svoju manekensku figuru napisavši kako žudi za suncem do kojeg posljednjih tjedana, poput mnogih, rijetko dolazi usred pandemije koronavirusa.

  • +7
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: FGA+LSN / KCS Presse / Profimedia

Njezina najnovija objava na Instagramu uslijedila je nakon što je otkrila kako sa suprugom Justinom Bieberom još uvijek ne planira osnovati obitelj. U razgovoru za britansko izdanje magazina Glamour, 23- godišnja manekenka otkrila je da i dalje redovito koristi kontracepcijske pilule zbog kojih nema mjesečnicu, no i dalje osjeća simptome PMS-a koji se odražavaju na stanje njezine kože.