MILIJARDER KONAČNO PROGOVORIO

Suprug Salme Hayek priznao da je otac sina Linde Evangeliste

13.09.2011 u 12:24

Bionic
Reading

Suprug Salme Hayek, milijarder Fracois-Henri Pinault, progovorio je o 'tajnom' sinu kojeg ima sa supermodelom Lindom Evangelistom

Francois-Henri Pinault progovorio je prvi put na tu temu za francusko izdanje magazina Elle i izjavio kako je četverogodišnji Augustin važan član njegove obitelji.

Rekao je da je uvijek priznavao dječaka kao svoje dijete i da ga njegova trogodišnja kći Valentina tretira kao brata.

'Na svaki mogući način je sudjelovao u mom obiteljskom životu. On je potpuno integriran u moju obitelj', prenosi Daily Mail. Skandal je puknuo ovog srpnja kad se otkrilo da je Pinault otac djeteta. Unatoč višegodišnjim glasinama, Linda Evangelista je u intervjuima ponavljala kako je Augustinov otac arhitekt iz New Yorka.

No Pinault je trenutno u središtu gorke pravne bitku kojom sud treba odrediti visinu alimentacije. Linda Evangelista optužila je francuskog biznismena da od rođenja sina nije financijski pomogao. Evangelista je Pinaultu zamjerila i nepravedan odnos prema djeci tvrdeći da Valentina živi raskošno. Navodno se na djevojčicu mjesečno troši 50.000 dolara a zaklada na njezino ime vrijedna je 12 milijuna dolara.

Bivši supermodel tražio je nevjerojatnih 46.000 dolara mjesečno, a taj je iznos alimentacije čak i suca na obiteljskom sudu na Manhattanu ostavio bez daha.

Sudac je odmah otklonio zahtjev za isplatom 7.500 dolara mjesečno za troškove odmora, ali je Evangelista tvrdila kako treba novac za dadilje koje će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno te naoružane vozače koji mogu brinuti i o malom Augustinu dok njegova samohrana majka radi na snimanjima.

'Posvjedočila je da je ona želi imati dadilju 24 sata dnevno, jer ne želi biti sama s djetetom', uzvratio je Pinaultov odvjetnik. Sudac je pitao slavnu manekenku, poznatu po izjavi iz devedesetih da ne ustaje za manje od 10.000 dolara dnevno, koliko ima radnih sati, a ona je odgovorila da ponekad radi do 16 sati dnevno, a kad ne radi brine o svom izgledu, odlazi u teretane i na kozmetičke tretmane.

Pinault je direktor grupe koja je vlasnik luksuznih brendova Gucci Yves Saint Laurent i Bottega Veneta, a bogatstvo njegove obitelji procijenjeno je na 1,5 milijardi dolara.