NIKAD IZAZOVNIJA

Suprug je miljenik žena, ali ona nema konkurencije

24.08.2016 u 13:49

  • +4

Jenna Dewan

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Channing Tatum miljenik je žena diljem svijeta, a našao se i na listi najseksi muškaraca magazina People prije nekoliko godina, no uz ovako zgodnu suprugu, teško je zamisliti da bi ga privukla bilo koja druga ljepotica

Nekadašnja plesačica i manekenka Jenna Dewan plijenila je pažnju u izazovnom izdanju dok je dolazila u L'Ermitage na Beverly Hillsu na fotografiranje za jednu beauty kampanju.

Bijela kratka haljina na tanke naramenice otkrivala je cijela leđa, a seksi izdanje Jenna je dodatno naglasila čizmama od brušene kože koje sežu iznad koljena.

Čizme iznad koljena od brušene kože, koje su prošle sezone lansirale poznate modne kuće poput Givenchyja ili Stuarta Weitzmana, sigurno će biti jedan od omiljenih komada slavnih dama i ove zime, a Jenna je pokazala kako ih bezobrazno seksi nositi i u ljetnim mjesecima.

Zgodni par, inače, upoznao se na snimanju filma 'Step Up', a nakon nekoliko godina veze uplovili su u bračne vode. Imaju trogodišnju kćerkicu Everly. Kada dolaze zajedno na crveni tepih ili kakva važnija događanja, uvijek su modno usklađeni i mnogi ih smatraju najstajliš parom u Hollywoodu.