HIT KOMAD

Modni predmet žudnje: Ova je suknja obilježila prošlu godinu, a i dalje je svi žele

14.02.2019 u 06:22

Bionic
Reading

Australski brend Realisation Par, osnovan 2015. godine, poznat je po navici stvaranja modnih komada koji uspijevaju potpuno zavladati Instagramom. Njihova hit suknja s uzorkom leoparda, koja je obilježila prošlu godinu, i u aktualnoj će, po svemu sudeći, dominirati modnom scenom

S vojskom slavnih obožavateljica i zvijezda ulične mode, brend Realisation Par, koji su 2015. godine osnovale prijateljice Alexandra Spencer i Teale Talbot, poznat je po kreiranju viralnih modnih komada, a njihova suknja slip kroja s upečatljivim uzorkom leoparda prošle godine predstavljala je idealan odabir u prijelaznim razdobljima jer se s lakoćom kombinira s brojnim komadima u ormaru.

Na radost brojnih zaljubljenica u modu, ova proslavljena suknja koja nosi ime Naomi još uvijek je dostupna po cijeni od 1200 kuna, a njezina popularnost potvrđuje činjenicu da je uzorak leoparda uspješno prevalio put od kičastog odabira do modnog klasika.

Prepoznavši veliki uspjeh suknje Naomi s potpisom australskog brenda Realisation Par, brojni high street brendovi poput švedskog H&M-a i njegove luksuznije sestre & Other Stories odlučili su kreirati vlastite inačice svilenkastih suknji s uzorkom leoparda, a koje s polica trgovina uspijevaju nestati jednakom brzinom.

  • +11
Suknje s uzorkom leoparda Izvor: Promo fotografije / Autor: promo