mladolik izgled

Stoje kao salivene: Ove udobne kratke hlače iz H&M-a odlična su opcija za dame 50+

09.08.2023 u 08:07

Bionic
Reading

Jedan od omiljenijih high street brendova donosi bermude od mješavine lana koje izvrsno pristaju zrelijim damama

Zrelije dame često imaju poteškoća s pronalaskom kratkih hlača jer je većina modela plitka i vrlo uska. Ako ste i vi među onima koji teže udobnosti i prozračnosti, H&M donosi bermude koje stoje kao salivene i garantiraju osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

Riječ o modelu od mješavine lana, materijal koji je sinonim za udobnost i sposobnost pružanja koži da diše, što ga čini idealnom opcijom za ljeto.

Ove H&M-e bermude dolaze s visokim strukom i lepršavim, nešto dužim nogavicama. Visoki pojas uspješno stvara efekt ravnijeg trbuha, a zahvaljujućim širim nogavicama, ove hlače garantirano se neće urezivati i neudobno pripijati uz kožu.

Uz sve navedeno, ovaj trendi komad protkan je naborima koji mu daju elegantan štih te ćete ih moći nositi na gotovo sve kombinacije i razne prigode - od posve ležernih šetnji do svečanijih izlazaka.

Osim klasične, bezvremenske bijele, kratke hlače dostupne su i u crnoj, plavoj, bež, crvenoj i boji terakote.

Čari nošenja kratkih hlačica pokazala je najslavnija sjedokosa trendseterica Grece Ghanem koja ih je stilizirala u mladoliku kombinaciju s razigranom majicom kratkih rukava i chic šeširom.