laskav kroj

Kao stvorene za zrelije dame: Ove ženstvene i prozračne haljine osvajaju na prvu

26.07.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Pletene haljine idealan su ljetni odabir jer omogućuju koži da diše, a mogu se pohvaliti i neodoljivo chic dizajnom koji je nosiv i svestran

Za osjećaj udobnosti tijekom ljeta ključno je pronaći komade koji svojim materijalom i krojem omogućuju koži da diše i tako olakšavaju život i po najvećim vrućinama.

Sukladno tome, status najpoželjnijih odjevnih predmeta neprikosnoveno drže lepršave haljine, a ako uz to izgledaju neodoljivo chic, zadovoljavaju sve uvjete da postanu omiljeni ljetni komad koji se nosi iz sezone u sezonu.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Jednu takvu pokazala je 53-godišnja proslavljena manekenka Judit Masco poznata po stajlinzima koji besprijekorno pristaju zrelijim damama.

Naime, kao idealan ljetni komad predstavila je heklanu bijelu haljinu s umjerenim V izrezom i kratkim rukavima koji prekrivaju nadlakticu. Ovakvo pletivo garantira prozračnost i osjećaj opuštenosti, dok ženstven dizajn i laskav kroj plijene pozornost na prvi pogled.

Ovakav look možete podići na višu razinu uz trendi šešire od rafije sa širokim obodom te pripadajućom torbom od istog materijala, a kako biste stajling zaokružili u istom stilu, birajte espadrile ili sandale s platformom od rafije.

S druge strane, ako želite stilizirati još ležerniji outfit i dodati mu mladenački prizvuk, pletenu haljinu nosite na niske bijele tenisice koje su trenutno iznimno 'in' te dolaze s primamljivom dozom udobnosti.