PRAVILA PONAŠANJA

Što svaki frizer želi da znate

10.10.2013 u 09:15

Bionic
Reading

Mislite da se znate ponašati kod frizera? Možda da ipak pročitate ovih nekoliko želja frizera pa onda donesite konačnu ocjenu

Možda ste se već navikli na svojega frizera pa se u njegovu frizeraju osjećate kao kod kuće, ali neka pravila ponašanja ipak trebate znati. Frizeri su otkrili što ih smeta kod njihovih klijenata. U skladu s njihovim izjavama, možemo reći kako svaki frizer želi da znate nekoliko sljedećih stvari.

1. Kada zakasnite na dogovoreni termin, ne samo da narušavate njihov raspored, nego pokazujete i nepoštovanje prema njima. Uostalom, kompromitirate i samo šišanje jer će zbog kratkoće vremena, frizer morati brže šišati i fenirati, a to ne želite…

2. Česta zvonjava mobitela u frizerskom salonu jako je iritantna. Smeta i frizerima i ostalim klijentima. Usto, jako je nezgodno šišati nekoga dok razgovara na telefon. Da ne kažemo da je nepristojno.

3. Ako frizera počnete kritizirati još dok proces pravljenja frizure traje, samo ćete ga zbuniti i problemi bi u konačnici mogli biti samo veći. Recite to što imate, ali recite prije početka šišanja. Naglasite sve detalje koji su vam važni.

4. Nemojte zapričavati frizera, jer šišanje traži koncentraciju, a ako se mora koncentrirati i na razgovor, manje je koncentriran na šišanje.

5. Nemojte pametovati kad dođete. Dobro je da znate što želite, ali nemojte frizeru govoriti kako da to radi. On se za to školovao i zna kako će to postići.

6. Pramenovi na foliju nisu jedini koji postoje. Točnije, svakoga dana razvijaju se novi načini stavljanja pramenova, a sve kako bi se postigao što prirodniji izgled. Raspitajte se kod svog frizera za trendove, on će biti sretan što vam može pomoći.