NOVE OPERACIJE ILI...

Što se događa s licem Nine Morić?

19.11.2008 u 12:17

Bionic
Reading

Nina Morić nosila je prošli tjedan u Milanu reviju Silviana Heacha za proljeće/ljeto 2009, a mnogi su ostali začuđeni Nininim licem koje je izgledalo podbuhlo i neprirodno

Nina Morić nosila je prošli tjedan u Milanu reviju Silviana Heacha za proljeće/ljeto 2009, a mnogi su ostali začuđeni Nininim licem koje je izgledalo podbuhlo i neprirodno.

Je li se manekenka podvrgnula novom estetskom zahvatu, boli li je zub ili se jednostavno nije naspavala, pitali su se mnogi ugledavši na milanskoj pisti Ninu Morić neobično nateklih obraza.

Nina je bila glavna zvijezda revije talijanskog dizajnera Silviana Heacha, no njezinu spektakularnu figuru u potpunosti je zasjenilo lice s kojim se očito nešto događa.

Talijanski, ali i hrvatski mediji Nini su često spočitavali 'preplastičan' izgled, što je ona uvijek oštro demantirala, priznavši da je operirala 'samo' usne i to sa 17 godina. Silikone je, tvrdi, izvadila.

'Silikone sam prije godinu dana izvadila, a tu sam operaciju platila dvadeset puta skuplje nego umetanje silikona', kazala je Nina nedavno, otklonivši nagađanja o drugim operacijama. Međutim, estetski kirurzi Rajko i Dinko Tončić su pomno analizirali što je sve Nina radila na sebi.

'Zamjetno povećanje gornje usnice s određenim neravninama na donjem rubu, a nos je, po mome ukusu, malo premalen', kazao je kirurg Rajko Tončić. Stručnjaci tvrde da Ninine grudi nisu savršeno korigirane, rubovi implantata vrlo su vidljivi, a i podizanje jagodičnih kostiju moglo je biti neprimjetnije izvedeno.

Kako god bilo, ostaje pitanje kako će Nina objasniti posljednju u nizu čudnovatih transformacija svog lica? Nadamo se samo da neće krenuti stopama radikalnih ovisnika o estetskoj kirurgiji, poput 62-godišnje Jocelyn Wildenstein, poznatije kao Cat Woman, koja zahvaljujući bezbrojnim operacijama izgleda više nego zastrašujuće.

Ona je, naime, nekoliko puta radila facelifting, podizala je očne kapke, ubrizgavali su joj kolagen u usne, obraze i bradu. Na operacije je, navodno, potrošila dva milijuna dolara.