Presonalizirani planer

Što povezuje Moj planer i Marvis paste za zube?

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jeste li se ikada zapitali kako i kada su nastali prvi planeri? Što ih povezuje s pastama za zube? Kakvu poveznicu ima Moj planer by Magdalena Bešker i kultne Marvis paste za zube? Odgovori će vas sigurno iznenaditi, a vjerujemo kako će vas nešto i naučiti

Planeri su nastali prije više od dva stoljeća, točnije 1773. godine kada je objavljen prvi ikada dnevni planer u Philadelphiji kojeg je kreirao Robert Aitken te time omogućio Amerikancima planiranje odnosno zapisivanje svojih obaveza unaprijed. No, sam početak zapisivanja svakodnevnih događaja započeo je američki predsjednik George Washington kada je u svoj almanah zapisivao kada se s kim sastao, ljude s kojima je razgovarao, a čak i kada su bili zalasci i izlasci sunca.

Zanimljiva je činjenica da upravo prve planere i prve paste za zube kakve danas poznajemo veže ime Washington, ali i država nastanka. Naime, američki liječnik Washington Sheffield je 1850. lansirao prvu pastu za zube u tubici koja je na tržištu ostala do danas.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Iako su se kroz povijest, sve od 1400-e kada je u Kini nastala prva četkica za zube koja se izrađivala od vlakana životinjskih dlaka konja i jazavaca, izmjenjivala različita pakiranja i oblici pasti za zube i četkica, uvijek se težilo da osobna higijena preraste u užitak. Upravo je to bio cilj talijanske tvrtke Proraso koja je formulirala prvu fashion pastu za zube – Marvis. Marvis se svojim jedinstvenim i vintage izgledom te formulom koja se bazira na okusu mente plasirao u svijetu kao kultna pasta za zube.

Kada se vratimo na početak teksta i pitanja što je zajedničko brendu Moj planer i suvremenim pastama za zube Marvis, osim povijesti, povezuje ih nesvakidašnji dizajn koji privlači poglede, praktičnost, svakodnevna navika te to što su uvijek s nama u torbici.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao što već mnogi od vas znaju, Moj planer je tu kako bi vam olakšao život jer s rubrikama koje je Magdalena pomno smislila više nećete zaboraviti otići po novu dozu Marvisa, liječniku ili stomatologu.

Personalizirani Moj planer za 2021. godinu naručite na web stranicama www.ulicasnova.hr i www.mojplaner.com, Facebook stranici MojPlaner i Instagramu Ulica snova te ćete uz njega dobiti na poklon Marvis pastu za zube koje možete pronaći na www.delmerion.hr, u ljekarnama i BIPA prodavaonicama.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!