SRETAN 18. ROĐENDAN!

Što možda niste znali o Justinu Bieberu?

05.03.2012 u 16:09

Bionic
Reading

Iako tek danas slavi 18. rođendan, Justin Bieber već je neko vrijeme apsolutni teen superstar. Što možda niste znali o tom mladom Kanađaninu?

Priča o Justinovom uspjehu zvuči poput moderne bajke – sve je krenulo 2008, kad je tog sitnog dječarca zaluđenog glazbom uočio Scooter Braun vidjevši njegove snimke na YouTubeu, čiji je broj pregleda rastao ogromnom brzinom. Zatim ga je pod svoje uzeo Usher, njegov mentor, te slavni LA Reed (zaslužan za karijeru, između ostalih, Avril Lavigne Pink, Ushera i Rihanne), koji kažu da su odmah vidjeli nešto u nadobudnom klincu iz Kanade.

Saznajte još ponešto o Biebsu:

1. Justinova dva najbolja prijatelja s kojima se druži od djetinjstva su Ryan 'Butsy' Butler i Chaz Somers.

2. Njegovi su se roditelji razišli kad je bio beba, a odrastao je s majkom Patti Mallette s kojom je vrlo blizak. Mučili su se s novcem, a puno su im pomagali baka i djed koje obožava.

3. Kad bi se morao opisati u tri riječi, Justin bi rekao za sebe da je: nestrpljiv, vrijedan i drag.

4. Na svom londonskom koncertu izvodeći pjesmu 'One Time' slomio je stopalo. No Justin je nastavio pjevati kao da se ništa nije dogodilo!

5. Justina može osvojiti djevojka koja ima super smisao za humor, s kojom može razgovarati, a kaže da je, ako još ima i lijepe oči i osmijeh - gotov. Vjerujemo da ga je upravo time očarala njegova djevojka, glumica i pjevačica Selena Gomez (19) s kojom je u sretnoj vezi od prosinca 2010.

6. Justin je iz drugoga puta položio vozački ispit.

 

7. U seriji 'CSI' Justin je imao svoj glumački debi kao mladi kriminalac Jason McCann kojeg na kraju ubiju.

8. Justin je kao dijete zaradio 500 dolara kao ulični svirač, i to za samo dva sata. Novac je potrošio na put s mamom na Floridu.

9. Justinov talent uočili su Justin Timberlake i Usher. Obojica su htjeli potpisati ugovor s njim, no Justin se odlučio za Ushera koji mu je mentor i super frend.

10. Bieber ne ide u redovitu školu, već ima profesora koji ga indivudalno podučava, a polaže ispite čak i kad je na turneji.

11. Mama ga je rodila kao tinejdžerica, kad je imala 18 godina. Justin ima brata Jaxona i sestru Jazmine koje obožava.

12. Omiljeno jelo su mu hamburgeri i prženi krumpirići.

13. Lud je za serijom 'Smallwille'

14. Idol mu je Michael Jackson, no nikada ne bi htio imati njegovo nesretno djetinjstvo. 'Justin mi je jednom prilikom rekao: Nemojte nikad dopustiti da mi slava ukrade djetinjstvo kao Michaelu', kaže menadžer mlade zvijezde Scooter u filmu o Justinovom životu 'Never Say Never'.

15. Prvi puta se poljubio sa 13 godina. To se dogodilo na školskom plesu dok je svirala stvar 'How to Save a Life' (Fray). Za one znatiželjne, Justin je napravio prvi korak.

16. Kad bi se snimao film o njegovom životu, htio bi da ga glumi Chuck Norris!

17. Kao pravi Kanađanin, obožava igrati hokej. Omiljeni igrači su mu Wayne Gretzky i Sidney Crosby

18. Njegov parfem Someday za djevojke jedan je od najbolje prodavanih mirisa s potpisom slavnih.

19. Nema vozača, već sam vozi svoj automobil.

20. Sam je naučio svirati gitaru, bubnjeve i klavijature.