PLAKATI SU VANI

Što kažete na transformaciju Naomi Watts u princezu Dianu?

12.07.2013 u 07:40

Bionic
Reading

Pojavili su se i prvi plakati za film na kojima se također vidi da je transformacija Naomi Watts u princezu Dianu prošla i više nego dobro. Naravno, konačne ocjene moći će se dati tek nakon gledanja filma koji se u Velikoj Britaniji počinje prikazivati u rujnu

Obožavatelji pokojne princeze Diane s nestrpljenjem iščekuju film o njezinu životu u kojemu glavnu ulogu glumi Naomi Watts. Svi su se pitali hoće li Naomi uspjeti prenijeti neupitnu karizmu pokojne princeze, ali već prvi kadrovi najave filma pokazuju da je lijepa glumica to odradila jako dobro.

Pojavili su se i prvi plakati za film na kojima se također vidi da je transformacija Naomi Watts u princezu Dianu prošla i više nego dobro. Naravno, konačne ocjene moći će se dati tek nakon gledanja filma koji se u Velikoj Britaniji počinje prikazivati u rujnu.

Obožavatelji su već sada zadovoljni jer se na dostupnim fotografijama i scenama iz filma može vidjeti Naomi u prepoznatljivoj Dianinoj odjeći, ali i s prepoznatljivim Dianinim izrazima lica i gestama tijela.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Nemoguće
Funny Games U.S.
J. Edgar