POSLJEDNJA SNIŽENJA

Što još možete uloviti po smiješnim cijenama?

06.02.2012 u 12:27

Bionic
Reading

Nove kolekcije su stigle, od cijena već boli glava, ali čuda se događaju: u svakom dućanu ulične mode ostao je kutak sa zadnjim sniženjima, a cijene su napokon za poželjeti, što će reći da za stotinjak kuna možete kupiti tri pulovera

Zimske kolekcije su probrane, a budući da proljetno-ljetna odjeća već zauzima središnje mjesto po dućanima, valja se pošto-poto riješiti starih zaliha. Zato trgovci koji su odlično prodavali na sniženjima ne mare što su cijene ovih posljednjih zimskih komada pale do daske.

Ovo je prilika za sve koji imaju vremena i živaca švrljati gradom i iskopati hlače, bundu, pulover, pelerinu, buce, gležnjače – za manje od sto kuna, a neki brendovi poput H&M-a i X-nationa nude pulovere za manje od 40 kuna!

Svakako je ugodno vidjeti i primjerice kvalitetan pulover koji je koštao gotovo četiristo kuna, a sada košta 139. Ili prošivenu bundu s kapuljačom obrubljenom krznom za 129 kuna. Čak se i u košulju od stopostotne svile isplati uložiti 299 kuna, kao što to nudi Nebo

U Zari ima artikala i po 19,90 kuna, a 70 posto snizio je i H&M, dok Mango ima sve u pola cijene. Benetton na već snižene cijene nudi dodatni popust od 20 posto na svu zimsku kolekciju, a čitate li deklaracije, bit će vam jasno da prirodni sastav materijala možete dobiti po sasvim pristojnoj cijeni, poput vestica za oko 160 kuna. Marks&Spencer takođerima cjevaste šalove, pulovere, vestice na zadnjim sniženjima od 70 posto, pa kožne buce snižene na 150 kuna.

Pogledajte što smo sve iskopali na zadnjim sniženima policama i trk u grad dok još ima!