NEODOLJIVA U BIKINIJU

Što joj je ljepše, tijelo ili lice?

14.05.2013 u 09:20

  • +5

Jessica Hart u kupaćim kostimima

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Prelijepa manekenka Jessica Hart pokazala je savršeno preplanulo tijelo u novoj kampanji kupaćih kostima za ljeto 2013.

Jessica je naime novo lice kupaćih kostima Calzedonia, a fotografije nastale na pješčanoj plaži naprosto oduzimaju dah. Kristalno plavo more, zgodna Jessica i trendi kupaći kostimi, dobitna su kombinacija brenda koji u svojoj ponudi nudi razne modele i boje. Cvjetni uzorci duboko rezanih gornjih dijelova, retro hlače visokog struka, mašnice i seksi topići - sve podvučeno šarenilom neonskih boja.

No bez obzira na model koji nosi, Jessica izgleda savršeno i teško se možemo odlučiti što joj je ljepše - lice ili tijelo? Savršenu figuru Jessica je pokazala i u Sports Illustratedu, ali tijelo za poželjeti nije dobila bez odricanja.

Ponosno je otkrila da puno vježba i naglasila da svatko tko kaže da ima dobru liniju bez vježbanja ne govori istinu.


'Ne postoje cure koje ne vježbaju. I one koje kažu da se ne bave nikakvom fizičkom aktivnošću ne govore istinu. Jednostavno moraš vježbati', kaže Jessica, dodajući kako je to sastavni dio njezina života, jer trči, vozi bicikl te ide na pilates.

'Volim kombinirati različite načine vježbanja, tako da mi bude zanimljivo, i to je dio moga posla', otkrila je za Sydney Telegraph.