NE ZNA STATI

Što joj bi da se raspričala o stidnim dlakama

02.01.2014 u 20:30

Bionic
Reading

Na promociji knjige 'The Body Book' Cameron Diaz iscurili su neki pomalo šokantni detalji, točnije poglavlje u kojem glumica savjetuje ženama kakvu je frizuru najbolje imati tamo dolje

Neke stvari ipak je možda trebala ostaviti samo za sebe, no lijepa glumica otkrila je što misli o depilaciji i laserskom uklanjanju dlaka na intimnoj zoni.

Naime poznato je da se lijepa Cameron ne ustručava otkriti neke intimne detalje o sebi pa je tako svojedobno za Vogue izjavila da je tajna njezinog mladenačkog izgleda u - puno seksa. Glumica je tako cijelo poglavlje knjige posvetila osobnim preferencijama kada je intimna frizura u pitanju.

U poglavlju koje je nazvala 'Praise of Pubes' savjetuje ženama da ne slijede trendove te da njihova vagina ostane 'potpuno obučena'.

RadarOnline objavio je neka njezina zrnca mudrosti iz tog poglavlja, između ostalog o tome da je lasersko uklanjanje dlaka luda ideja.


'Osobna je to odluka, no svakako ću to reći - moje dame, razmislite o tome da svoju vaginu ostavite potpuno obučenu. Za dvadeset godina možda ćete je opet htjeti pokazati nekom posebnom i bilo bi lijepo da mu ili njoj pokažete neodmotan dar', slikovito je opisala Cameron.

Diaz nije zagovornica uklanjanja dlaka jer smatra da ne bismo godinama nosili ni iste traperice i cipele. Stilovi se mijenjaju, kaže.

'Ideja da je vagina privlačnija bez dlaka novi je fenomen, ali ljudi, sve se mijenja', rekla je Cameron, no ni tu nije stala objasnivši da dlake dodaju malo tajnovitosti.

Ni to joj nije bilo dovoljno pa je čitateljima lijepo objasnila da je sve podložno gravitaciji, pa i vagina.

'Želite li stvarno vaginu bez dlaka do kraja života?', upitala je.