KAD IZGUBE GLAVU

Što je muškarcima seksi na ženama

22.03.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Da, muškarcima je na ženama iznimno privlačna zgodna stražnjica i duge noge, ali postoji niz drugih ženskih karakteristika zbog kojih gube glavu

Mnogo toga muškarcima je seksi na ženama. No, žene vrlo često griješe jer misle da je isključivo riječ o njihovim fizičkim atributima. Dakako, većina muškaraca na ženama uistinu prvo i primijeti upravo te fizičke atribute, ali postoji još mnogo toga što je muškarcima seksi, piše portal Msnbc.msn.com. Donosimo vam popis svega onoga što su u sklopu različitih istraživanja sami

muškarci otkrili da im je seksi na ženama.

Lijepe noge
Poznato je da muškarcima u oči upadaju lijepe ženske grudi i stražnjica, ali i noge su na cijeni. Točnije, sve je više muškaraca koji se svrstavaju u kategoriju onih kojima su ženske noge najjači afrodizijak.

Nepokolebljiva vjera
Mnogim muškarcima ništa nije seksipilnije od žene koja nepokolebljivo vjeruje u nešto ili nekoga. Primjerice, žena koja vjeruje da će se unatoč svim neprilikama, njezina zamolba za posao ipak pozitivno riješiti, nevjerojatna je inspiracija, a muškarcima je to seksi.

Cipele
Obično se vjeruje da žene jedne drugima gledaju u cipele i procjenjuju ih, ali sve više istraživanja pokazuje da i muškarcima pogled zaluta dolje. Za razliku od žena koje imaju oko za detalje, muškarcima je jedino važno da je potpetica visoka jer im je to strašno seksi.

Miris
Žena koje miriše ugodno i nenapadno bit će svakom muškarcu seksi. Dakle, nemojte pretjerivati s intenzivnim parfemima jer će to imati sasvim suprotan učinak. Dobar odabir parfema, prema mnogima, prvi je korak uspješnog zavođenja.

Stražnjica
Opće je poznato da je stražnjica jedan od onih dijelova tijela koji muškarcima prvi upadaju u oči. Žene katkada znaju biti uvjerene da nemaju privlačnu stražnjicu, ali muški kriteriji znatno su drukčiji od ženskih. Njima je važno da je stražnjica čvrsta te da nije premala, a na oblik i ne obraćaju preveliku pozornost.

Boja glasa i samopouzdanje muškarcima su vrlo privlačni

Kućanske vještine

U muškoj percepciji žena je još uvijek ona koja se brine za svoju obitelj i dom, stoga im je jako seksi kad žena zna dobro kuhati te kad posjeduje i druge kućanske vještine.

Seksi donje rublje
Da, žene vole nositi udobno pamučno rublje, ali s vremena na vrijeme odjenite nešto seksi. Žene koje nose seksi donje rublje dokazano se osjećaju seksi, pa ne treba posebno napominjati da su samim time i muškarcima iznimno seksi.

Istinsko samopouzdanje

Mnoge žene za sebe misle da imaju golemo samopouzdanje, pa svijetom hodaju pomalo bahati i arogantno. No, to nije pravo samopouzdanje. Pravo žensko samopouzdanje očito je se na fine suptilne načine i djeluje nevidljivo, a muškarcima je to iznimno privlačno. Takvo samopouzdanje oni osjete iste sekunde.

Avanturistički duh
Žena koja je neustrašiva, hrabra i odvažna muškarcima je iznimno privlačna. Ima nešto u damama koje se ne boje iskušavati nove stvari…

Govor

Način na koji govori ženu može učiniti ili iznimno seksi ili prilično odbojnu. Ako govorite meko, malo dublje, polako i slatkasto bez grubih prizvuka, budite sigurni da će on pokleknuti pred vama.