MODA PRVE DAME

Što je Melania htjela poručiti ovom modnom kombinacijom

14.07.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Predsjednik Trump i prva dama Melania trenutno su u dvodnevnom posjetu Francuskoj u Parizu kako bi obilježili 14. srpnja – Dan pada utvrde Bastille

Melania Trump imala je pomoć kad je birala garderobu za dvodnevni posjet Parizu. Francuski dizajner (koji je prošle godine postao američki državljanin) Hervé Pierre za prvu damu odabrao je komplet Christiana Diora. Pierre je prvoj dami također pomogao da se odjene i za predsjedničku inauguraciju.

Air Force One u Parizu je sletio u zračnu luku Orly. Melania Trump posjetila je djecu u Bolnici Necker u Parizu odmah nakon što je sletjela.

Predsjednički par u Parizu ostat će samo 36 sati, no nitko neće zaboraviti što je Melania Trump imala na sebi. Prva je dama svojim je odabirom odjeće odlučila odati počast čuvenom Christianu Dioru čiji brand ove godine slavi 70. rođendan.

  • +7
Melania Trump u crvenom Izvor: Profimedia / Autor: Auto

U Američkoj ambasadi u Parizu par je s vojnim osobljem proslavio stogodišnjicu početka američkog sudjelovanja u Prvom svjetskom ratu.

U Hotelu Invalida ih je dočekao francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte koja je nosila bijelu haljinu Louisa Vuittona. Prve dame zatim su zajedno krenule u posjet katedrali Notre-Dame, te na kratku vožnju rijekom Seinom. S muževima su se kasnije našle u restoranu Alaina Ducassea Le Jules Verne u Eiffelovom tornju.

Autor: YouTube