plijeni izgledom

Melania izgleda senzacionalno i s običnom bijelom majicom

13.07.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon posjeta Poljskoj i Njemačkoj predsjednički par uputio su u Francusku, u kojoj će s francuskim predsjednikom proslaviti Dan pada Bastille, a kao i obično, svi su govorili o tome što je Melania Trump nosila na putu za Pariz. Ni ovoga puta atraktivna prva dama nije razočarala svojim modnim odabirom

Za Melaniju Trump nema odmora ni nakon što se vratila sa svog drugog službenog međunarodnog putovanja. Prva dama se s predsjednikom Donaldom Trumpom zaputila u Pariz, u kojem će ih ugostiti francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron, kako bi zajedno proslavili najveći francuski praznik, Dan pada Bastille.

Melania je viđena kako napušta Bijelu kuću u nešto opuštenijem, ali vrlo elegantnom izdanju. Za putovanje u grad ljubavi prva dama je odabrala crno-odijelo s potpisom modne kuće Escada, u kojem je senzacionalno izgledala.

Čini se da prva dama ne zna za greške jer, što god da odjene, izgleda besprijekorno. Hlače i sako njemačke modne kuće krase bijeli šavovi koji su ovom elegantnom stajlingu dali sportsku notu. Osim palazzo hlača visokog struka, liniju je istaknula tankim prljavobijelim remenom koji je postao njezin zaštitni znak.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da voli jednostavne i nenametljive modne kombinacije, Melania je ponovno dokazala uskladivši sa sakoom običnu bijelu majicu koja se odlično sljubljuje s hlačama visokog struka, a idealan je ljetni komad koji se može kombinirati i uz upečatljivu suknju ili slip haljinu. Pogledajte koju običnu bijelu majicu svi žele imati.

Kao i obično, prva dama slovenskih korijena držala se provjerenog brenda kada je riječ o cipelama te je odabrala crne štikle omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina.

Nakon opuštenijeg looka, u kakvom Melania preferira putovati, pri slijetanju u zračnu luku uslijedio je potpuno drugačiji outfit zgodne prve dame. U Pariz je sletjela odjevena u crvenu suknju 'A' kroja i odgovarajući kostim s dvostrukim kopčanjem, u čemu neodoljivo podsjeća na nekadašnju prvu damu Jackie O. Kennedy.

  • +7
Melania Trump u crvenom Izvor: Profimedia / Autor: Auto