TRI SUPER STYLINGA

Što god odjene, lijepa Ruskinja ne griješi

04.03.2016 u 08:40

  • +3

Miroslava Duma

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Miroslava Duma, jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima i osnivačica medijske platforme Büro 24/7, nije propustila revije na pariškom Tjednu mode, a sve je impresionirala upečatljivim stylinzima

Lijepa Ruskinja prati modu i zna kako ostaviti dojam pa je tako na reviji modne kuće Chloe odvažno pozirala u kaputu sa životinjskim printom i remenom koji je naglasio liniju. Dok je kaput pomalo i uobičajen izbor za jednu modnu urednicu, Duma je dala svoj pečat stylingu s cipelama na petu koje imaju otvorene prste, ali je noge ugrijala čarapama. Ove su joj cipele, izgleda, jedne od dražih jer ih je i nedavno nosila na hit traperice s neravnim rubovima i visokim strukom.

@vetements_official #GuramGvasalia ????

Fotografiju objavljuje Miroslava Duma (@miraduma)

Takav kroj traperica nosila je i na reviji modne kuće Dries Van Noten te ih uparila s najtrendi komadima ovog proljeća poput avijatičarske jakne. Dodamo li da je uz skupocjene traperice Vetements imala i hit ruksak Burberry s inicijalima, a njega već nose slavne trendseterice, ne čudi da je uvijek besprijekorno odjevena i pomno prati sve što se događa u svijetu mode.

U puno elegantnijem izdanju pojavila se na reviji H&M-a. Crne hlače lijepo su joj stajale, a vesta s detaljima na ramenu i crni sjajni kaput upotpunili šik kombinaciju. Zgodna Miroslava s tri super stila samo je potvrdila da dobro može nositi što god i kako god poželi.