KAKO TE DEČKI VIDE

Što boja tvoje odjeće kaže o tebi?

09.02.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Jeste li znale i da boja odjeće koju nosite odašilje određenu poruku suprotnom spolu? Saznajte o kakvim se signalima radi

Mnoga su istraživanja pokazala da svaka boja šalje određenu poruku koja podsvjesno dopire do muškog uma i u njemu potiče stvaranje određenih osjećaja.

Baby plava, kao i svijetloružičasta boja podsvjesno odašilju poruku nevinosti, skromnosti i sramežljivosti. Te bi boje trebale navesti dečka da prema tebi bude strpljiv, nježan i posvećuje ti puno brige i pažnje.

Bijela odjeća je vrlo atraktivna dečkima. Bijela boja simbolizira čistoću, jedinstvo, sigurnost, skromnost, a dečki je na curama doživljavaju kao simbol nježnosti, jednostavnosti i podatnosti. Zanimljivo je da su istraživači jednog američkog ZOO-a otkrili da su prosječni muškarci u razdoblju od pet godina prišli kavezu s polarnim (bijelim!) medvjedima čak 168 puta, dok su dotle smeđe himalajske medvjede posjetili samo dvaput.

Crna je boja autoriteta i moći, kao i grijeha i čarobnjaštva. Crnom bojom cure odašilju dečkima poruku da su one glavne i da su preuzele inicijativu. Crna je vrlo privlačna dečkima, no na drukčiji način od bijele. Djevojke koje nose crno muški spol doživljava kao misteriozne i pomalo opasne, a to im je jako zanimljivo.

Uz crno i bijelo, ružičasto je priča za sebe. Ta će boja odjeće natjerati dečka da se iskreno zaljubi u curu, a muškarcima ta boja na ženama odašilje poruku da žele - ozbiljnu vezu i brak! Romantične dušice su, prema toj zabavnoj teoriji, i naizgled opasne cure Miley Cyrus i Avril Lavigne, koje kao svoju omiljenu boju navode upravo ružičastu.

Želiš li nagnati dečka na malo više romantičnosti, najbolje je nositi svijetle nijanse ružičaste, plave, zelene i žute boje.

Dakako, crvena je boja strasti. Ubrzava otkucaje srca muškog roda – znaš onu, 'žena u crvenom'! Ta boja potiče intenzivne osjećaje, želju za poljupcima i snažnu strast. Želiš li dečku na spoju povisiti dozu adrenalina u krvi i natjerati ga da za tebe napravi sve, izaberi crvenu odjeću.

I, konačno, jedva sasvim drukčija boja. Bež boja dečkima nije baš previše privlačna nijansa. Ako već voliš tu boju, najbolje je da je kombiniraš s drugima da bi situacija bila zanimljivija.