NOVO ZAŠTITNO LICE

Stiže kozmetika s potpisom Demi Moore

18.10.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Švedska kozmetička kuća Oriflame kozmetika ostvarila je suradnju s poznatom holivudskom glumicom Demi Moore, a kao rezultat nastala je nova ekskluzivna linija MORE by Demi, dostupna u ponudi novog kataloga

'Demi Moore je poznata glumica i ikona stila diljem svijeta. Njezina neprocjenjiva ljepota inspiracija je mnogim ženama danas. Ona je utjelovljenje jake uspješne žene i savršeno se uklapa u filozofiju Oriflamea', izjavili su iz kompanije prilikom predstavljanja nove linije.

Novu kolekciju predstavlja orijentalno-cvjetni miris More by Demi parfemska voda – zavodljiva mješavina tahićanskog ylang ylanga, elegantnog jasmina i tople sandalovine, koja dočarava glamur i sofisticiranost Demi Moore.

Cijena JE 159,90 kuna za 50 mililitara.

Osim parfemske vode, kolekcija sadrži i set proizvoda za baršunastu njegu i sjaj kose i tijela, a u njemu se nalaze:

MORE maslac za tijelo 200 ml, 59,00 kuna
MORE krema za tuširanje, 200 ml, 45,00 kuna
MORE sprej za sjaj kose, 150 ml, 49,00 kuna

Za potpuno glamurozan stil Demi Moore u Oriflameovoj kolekciji predstavlja i modernu crnu torbu MORE, u imitaciji kože i sa zlatnim detaljima, po 259,90 kuna.

Svoje oduševljenje kampanjom Demi je objasnila: 'Oriflame nudi visoko kvalitetne i luksuzne proizvode, koji su lako dostupni modernim ženama današnjice. Sviđa mi se činjenica da je Oriflame strastveni brand koji osnažuje žene diljem svijeta.'