ZAMJENA ZA JAKNE

Staromodni i zaboravljeni komad, koji kao da dolazi iz bakinog ormara, novi je proljetni modni adut

12.02.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Približavanjem novoj proljetnoj sezoni stižu i brojni novi trendovi u modnoj industriji. Cvjetni uzorak, koji je godinama sinonim za proljetne mjesece, ove godine sastavni je dio trenda koji ima sve veći broj poklonica

Riječ je o modelima prsluka retro estetike i u duhu boho stila odijevanja, a koji posljednjih tjedana brzinom svjetlosti nestaju s polica trgovina ili za njih i prije službenog početka proljetne sezone postoji podulja lista čekanja.

Podstavljene prsluke cvjetnog uzorka u svojim kolekcijama predstavila su brojna dizajnerska imena na čelu s Francuskinjom Isabel Marant te brendovi poput španjolskog Sophie & Lucie i mnogim Hrvaticama omiljenog high street odredišta - Manga.

Nakon što su još uvijek aktualnom zimskom sezonom uvjerljivo dominirali pufasti modeli jakni u proljetnim mjesecima po svemu sudeći zamijenit će ih podstavljeni prsluci retro šarma, poput modela kakve su predstavili dizajnerski i high street brendovi.

Da je riječ o popularnom komadu, dovoljno govori podatak da su njihovi modeli već uspjeli nestati s polica trgovina te za brojne danas postoji lista čekanja.