ZA POMOĆ UDRUZI KRILA

Starim trapericama do rekorda i humanosti

23.03.2009 u 14:56

Bionic
Reading

Humanitarno prikupljanje starih traperica za pomoć udruzi Krila, koja se bavi terapijskim jahanjem osoba s invaliditetom, održano je ove subote na Cvjetnom trgu

Barbara Kolar prikupljala je stare traperice

Svrha prikupljanja traperica u sklopu akcije Cocta Jeans Fashion je pokušaj izrade najvećih traperica na svijetu, a Cockta će za svake donesene traperice donirati sedam kuna udruzi Krila, koja se bavi terapijskim jahanjem osoba s invaliditetom.

Da bi se izradile najveće traperice, potrebno je oko 8.000 traperica, a njihovo prikupljanje već je započelo proteklog vikenda kada su poznate osobe na Cvjetnom trgu u Zagrebu prikupljale stare traperice.

Budući da još uvijek nije prikupljeno dovoljno traperica, humanitarna akciji se nastavlja, pa ako se dosad još niste riješili svojih starih traperica, donesite ih na neki od punktova za prikupljanje i sudjelujte u ovoj humanoj akciji.

Svoje stare traperice do početka travnja možete ostaviti u kutiji Cockta Jeans Fashion na mjestima:
Avenue Mall – svake subote od 11 do 14 sati, II. kat
prodavaonicatraperica Time out – svaki dan od 8 do 22 sata (Avenue Mall - prizemlje)
Udruga Krila – svaki dan od 8 do 14 sati
Cvjetni trg – 28. ožujka 2009. od 10 do 16 sati

Za kraj svibnja najavljena je velika humanitarna revija i koncert na Bundeku - Cockta Jeans Fashion - s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu Krila i promocije hrvatske tekstilne industrije.