UVIJEK LJEPŠA

Stari li uopće Michelle Pfeiffer?

11.09.2012 u 09:58

Bionic
Reading

Eh, tko se ne bi s leptirićima u trbuhu prisjetio Michell Pfeiffer kao žene mačke u starom Batmanu! Tada su joj bile 34 godine i slovila je za napoželjniju ženu na svijetu. Danas su joj 54, a ona i dalje lijepa i puna energije. Evo kako se mijenjala kroz godine

Dvije godine nakon što je maturirala, tada dvadesetogodišnja Michelle Pfeiffer pobijedila je na američkom izboru za ljepotu, što joj je donijelo uloge u TV serijama i manjim filmovima. Odrađivala ih je kao od šale, što će reći – uz prirodnu ljepotu posjedovala je i talent, i još bolje, karizmu.

Pet godina kasnije, 1983, glumila je uz Ala Pacina u filmu 'Lice s ožiljkom' i postala nezaustavljiva, da bi svijet za njom upravo poludio 1992. godine kada je utjelovila ženu-mačku u filmu 'Batman se vraća', a u više od tri desetljeća karijere snimila je hvalevrijedan dugi niz filmskih hitova.

U javnim se prilikama odijevala vrloelegantno, u skladu s trendovima. Nosila je damske haljine, često duboko dekoltirane, koje ipak nikada nisu izgledale vulgarno. Ono na što će se mnogi njezini obožavatelji rado osvrnuti jest i to da je u svojim filmovima često nosila traperice u kojima je oduzimala dah baš kao u suknjicama. Danas je također miljenica crvenih tepiha – još uvijek nosi pripijene haljine, vrlo mladenačke, bez naramenica...

Frizure nije puno mijenjala – njezina poluduga kosa mijenjala je samo svjetlije ili tamnije plave tonove, tu i tamo odrezala bi šiške. Uglavnom je nosila velike loknice, u osamdesetima se znala dobrano natapirati, što su, dakako, nalagali trendovi. Bilo je to i doba njezine jake šminke, podosta nakita. Kasnije je pak znala ravnati kosu, da bi se sada opet vratila loknicama.

Michelle u velikoj mjeri stari prirodno, no izjavljuje da nije protiv manjih 'intervencija', pa bio to botoks ili plastična operacija. 'Ali kad ljudi više ne nalikuju sebi, to je trenutak za 'oooh' i to je žalosno', rekla je nedavno. Svoje bore, kaže, ne doživljava tragično, one su samo znak da je, kako kaže, živjela.

Dovoljno sna, vježbanje i prehrana glavni su krivci njezinoj današnjoj ljepoti i formi, tvrdi, uz pozitivne misli i osjećaje.

Michelle Pfeiffer se dva puta udavala te ima dvoje djece, posvojenu kćerkicu te sina kojeg je rodila u drugom braku.