IMA DUŠU

Stan u kojem biste odmah poželjeli živjeti

16.04.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ugodnu bjelinu u stanu, koju naglašavaju vrlo maštoviti svijetli lusteri, razbijaju razigrani šareni detalji

Bez ikakve sumnje može se reći da neki stanovi jednostavno imaju dušu. To su oni stanovi koji bude osjećaj ugode, topline i

pripadnosti. Upravo jedan od takvih je i ovaj švedski stan koji broji 77 kvadrata.

Već na prvi pogled taj šarmantni stan izaziva želju da se u njemu živi. Potpuno bijeli zidovi koji su na pojedinim dijelovima ukrašeni detaljima, u savršenom su kontrastu s tamnijim podovima. Dok u kuhinji dominira tamni brodski pod, dnevni boravak u znaku je nešto nježnijeg i svjetlijeg parketa.

Ugodnu bjelinu u stanu, koju naglašavaju vrlo maštoviti svijetli lusteri, razbijaju razigrani šareni detalji poput velike slike s trešnjama u dnevnom boravku, veselih jastučića na dvosjedu, šarenih svijećnjaka na stoliću i simpatične vješalice na zidu.

Posebno romantičan štih krasi kuhinju. Iako je postojala opasnost da djeluje hladno zbog bijelih zidova, ali i bijeloga namještaja, dizajner je to ipak uspio izbjeći, i to zahvaljujući šarmantnim detaljima i tamnom podu. Da je uistinu riječ o stanu u kojem biste odmah poželjeli živjeti, možete se i sami uvjeriti ako pogledate našu fotogaleriju.