DETALJI ČUDA ČINE

Stan od 40 kvadrata koji izgleda besprijekorno

12.04.2013 u 07:18

  • +15

Mali stan

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Besprijekorni mali skandinavski stan svojim dotjeranim izgledom obara s nogu. Čiste linije, jednostavni komadi namještaja i maštoviti detalji čine ovaj prostor doista ugodnim za život, a ovaj dizajn još jednom potvrđuje kako je, prilikom uređenja doma, manje vrlo često više

Arhitektonski studio Alvhem Makleri & Interior predstavlja još jedan divni skandinavski stan u švedskom Gothenburgu.

Mali stan, od svega 41 četvornog metra, u potpunosti je u bijelome, a integracijom osobnih elemenata stvara savršen jednostavan prostor za život za one koje su u potrazi za mirnim i opuštenim načinom života.

Poput ostalih skandinavskih domova, u ovome stanu zastupljene su razne dekoracije kako bi prostor bio što ugodniji te u skladu s vlasnikom stana.

Unatoč obilju bijele boje, koja je zastupljena na podovima, zidovima i namještaju, prostor se ne čini hladnim niti nepristupačnim.

Vrlo svijetao stan čini se vrlo simpatičnim zahvaljujući biljkama, svježem cvijeću te detaljima u boji, malim tepisima, mekim dekicama te svijećama.

S malim balkonom kao stvorenim za uživanje u opuštenom jutru, stan ima prekrasan pogled na rijeku, ali i na urbani krajolik.