UCJENJIVALA GA

Stallone vlastitoj sestri plaćao milijune dolara za šutnju

25.01.2013 u 10:03

Bionic
Reading

Na vrhuncu karijere krajem 1980-ih godina Sylvester Stallone veliki dio zarade morao je dati polusestri Toni-Ann Filiti koja ga je ucjenjivala da će u javnost izaći s pričom da je fizička zlostavlja ako joj svaki mjesec ne bude davao određenu svotu novaca

Filiti, koja je bila ovisnica o lijekovima, prijetila je glumcu da će mu lažnim optužbama uništiti karijeru, a njenu šutnju junak 'Rockyja' morao je platiti milijune dolara. Toni-Ann preminula je lani s 48 godina od raka pluća, a Sylvester joj je morao plaćati i troškove liječenja.

'Na žalost, slavne osobe, plitičari i sportaši često budu mete ucjena članova vlastite obitelji i suradnika koji tako žele izvući novac iz njih', rekao je Stalloneov glasnogovornik za New York Post.

O slučaju se oglasila i glumčeva majka Jackie koja tvrdi da je Toni-Ann pila 65 tableta dnevno i stalno je prijetila polubratu.

'Ovisnik će učiniti sve. Kad je Sylvester postao poznat pokušavao joj je pomoći. U to vrijeme, 1987. godine, bio je jako popularan pa su mu odvjetnici savjetovali da joj da nešto novaca samo da je ušutka', ispričala je Jackie.