laskav kroj

Stajling ravno iz Zagreba: Kraljica Letizia ponovno je modno oduševila u chic kombinezonu

25.01.2024 u 11:08

Bionic
Reading

Katalonska dizajnerica Teresa Helbig predstavila je ovaj kombinezon u kolekciji jesen-zima 2020.-2021., a kraljici Letiziji toliko se svidio da ga je odlučila ponovno nositi

Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. svake godine tradicionalne pohode Međunarodni sajam turizma u Madridu, a na 44. izdanju lijepa bivša novinarka pojavila se u outfitu u kojem je prethodno zablistala u Zagrebu.

Efektan crni kombinezon širokih nogavica culotte kroja iznimno je laskao njenoj liniji i istaknuo zavidan stas, dodatno naglašen crnim remenom oko struka. Isticali su se i bijeli završetci rukava i kragne koja je podignuta kontrastnim gumbićima i šarmantnim volanima oko vrata.

Kraljica Letizia u Madridu Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Stajling je zaokružila crnim salonkama, a riječ je o kombinaciji u kojoj je veliku pažnju privukla i prilikom prvog službenog posjeta Zagrebu u studenom 2022. godine kada su nju i kralja ugostili predsjednik RH Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović.

  • +3
Kraljica Letizia u Zagrebu, studeni 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Španjolska kraljica tada je napravila tek jednu veću promjenu i birala danas iznimno popularne visoke kožne čizme na petu, a sve je zaokružila dugačkim crnim kaputom i zlatnim nakitom.

Elegantan kombinezon djelo je katalonske dizajnerice Terese Helbig iz kolekcije Opium sezone jesen-zima 2020.-2021., a Katalonka je dizajnirala i neke druge omiljene komade Letizije, kao što je kontroverzna mini haljina kojom je istaknula noge 2017. godine ili haljina s kristalnom rešetkom na dekoltee iz 2022. godine.