proljetni must have

Stajling najbolje odjevene princeze jedan je od najboljih dokaza zašto je dobro u ormaru imati bež baloner

03.04.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Aristokratkinja čijem se stilu mnogi, s razlogom, dive pokazuje odličan stajling za sezonu pred nama. Modna kombinacija sastavljena je od osnovnih odjevnih komada i nepogrešivog odjevnog predmeta kojeg ovog proljeća morate imati u svojoj garderobi – XL bež balonera

Proljetno vrijeme je varljivo, a sunčani dani često su prohladni stoga su za ovo razdoblje jakne i baloneri apsolutni must have, kako po pitanju praktičnosti tako i stila. Kada je riječ o jaknama za prijelazno razdoblje bezvremenski i najelegantniji klasik svih vremena svakako je bež baloner. Nosiv uvijek i svugdje, z sve iz ormara, ovaj odjevni predmet ne poznaje granice vremena ni trendova.

Lijepa aristokratkinja Alessandra de Osma, koja je nebrojeno puta pokazala da modu ima u malom prstu, jedna je od velikih obožavateljica ovog odjevnog predmeta. Sofisticiran, ženstven, bazičan, svestran – baloner je jedan je od nepogrešivih odjevnih predmeta koji zaslužuje svoje mjesto u svakoj garderobi, osiguravajući besprijekoran izgled u prijelaznom razdoblju.

A Sassa de Osma novom objavom na svom Instagram profilu, koji je izvor vječne modne inspiracije pokazuje kako nositi bež baloner i izgledati besprijekorno dotjerano, bez puno truda.

Sassa de Osma ili kako sa stilom nositi bež baloner

Ovaj bezvremenski i super svestran modni 'dragulj' lako se kombinira uz sve vrste lookova. Bez sumnje, to je jedan od onih odjevnih predmeta koji čine savršenu capsule garderobe. Sassa, kraljica najklasičnijeg i bezvremenskog stila, to jako dobro zna te je, prema njoj, proljeće nezamislivo bez dobrog balonera.

Ovog put se odlučila za jednu od najpopularnijih varijanti: onu u bež boji s remenom i duljine do koljena . Ovo je nepogrešiv modni izbor koji će se složiti s baš svakim stjalingom. Sassa ga nosi uz klasičnu crnu dolčevitu i traperice širokih nogavica, također vrlo baznih modnih komada. To je izuzetno laskav i jednostavan izgled za kopiranje koji je upotpunjen smeđim čizmama od brušene kože. Model za koji se Sassa odlučila savršen je jer upotpunjuje baš svaku kombinaciju, a istovremeno stilizira siluetu.

  • +5
Bež baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije