VJEČNI PEPITA UZORAK

Stajling lijepe španjolske kraljice mnoge je podsjetio na onaj neprežaljene princeze Diane

11.11.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske slovi za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Za razliku od svojih britanskih kolegica koje se pridržavaju strogog kraljevskog dress codea, španjolska kraljica voli eksperimentirati s trendovima, a njen posljednji stajling bio je, čini se, inspiriran upravo nekadašnjom članicom britanske kraljevske obitelji, princezom Dianom

Za sastanak s odborom za invalidnost u Madridu kraljica Letizia, supruga kralja Filipa VI, odabrala je vrlo elegantan stajling koji je mnoge podsjetio na jedan od pamtljivijih modnih izdanja pokojne Lady Di. 48-godišnja kraljica plijenila je pažnju u prekrasnoj i vrlo efektnoj suknji vječnog pepita uzorka te crvenoj majici s potpisom španjolskog brenda Hugo Boss.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova odvažna kombinacija neodoljivo podsjeća na stajling princeze Diane koja je u prosincu 1990. šarmirala svijet svojim nezaboravnim crveno-crno-bijelim stajlingom. Stajling s pepita uzorkom u glavnoj ulozi koji je Diana nosila prilikom posjeta osobama s invaliditetom u Sandringhamu do danas je ostao jedan od najpamtljivijih outfita neprežaljene britanske princeze.

Hugo Boss odjevnu kombinaciju Letizia nije uskladila s velikim damskim šeširom, kao što je to učinila Diana, no njen se odabir kaputa s potpisom brenda Varela čini kao jednako dobar potez. Elegantan kaput španjolska kraljica je ležerno prebacila preko ramena, a sve je začinila crnim Burberry remenom u struku i zagasito crvenim modnim detaljima - torbicom s potpisom brenda Reliquiae i štiklama brenda Lodi.