MILEY CYRUS:

Sretnija sam otkad sam se zaručila

22.10.2012 u 14:58

Bionic
Reading

Miley Cyrus (19) svoje poslovne angažmane pažljivo bira kako ne bi povrijedila osjećaje svog zaručnika Liama Hemswortha (22)

'Nikad ne bih svojim poslom izazvala nelagodu meni dragih ljudi. Uloge biram tako da ne povrijedim osjećaje svog zaručnika Liama. Odbijala sam scenarije za koje sam procijenila da bi izazvali Liamovu nelagodu ili ga povrijedili na neki način. To nije vrijedno osjećaja ljudi koje volite. Zbog toga oboje postavljamo granice jedno drugome', kaže Miley. 
 
Iako se pisalo da je njihova veza na klimavim nogama te da je Miley ljubomorna jer se Liam našao u središtu medijske pozornosti zbog uloge u filmskom hitu 'Igre gladi' s Jennifer Lawrence, Miley kaže da su jako sretni u vezi. 

Ipak, kaže da je sretnija otkad su se zaručili.

'Bolje se osjećam otkad smo se zaručili. Nekako sigurnije. Da smo samo dečko i cura, a izdogađalo se sve oko 'Igara gladi', vjerujem da bih imala potrebu svima dokazivati da smo skupa', smatra Miley Cyrus.
 
Inače, Mileyino je gostovanje u Dva i pol muškarca podiglo gledanost te serije. U nekoliko je epiozda Miley glumila Missi koja se strašno svidjela Charliejevom nećaku Jakeu kojeg glumi Angus T. Jones.

Nekadašnja teen zvijezda impresionirala je i Angusa.

'Angus se jako trudio ostaviti dojam na Miley. Bio je vidljivo nervozan i zbunio se kad ga je ona nešto pitala. Ali nije propuštao priliku biti u Mileyinoj blizini. Ona u toj seriji glumi djevojku s kojom Jake nešto petlja, no Angus je nekim prijateljima povjerio da bi volio da i u stvarnom životu budu par. Rekao je da će je, ako Miley ikad prekine s Liamom, rado tješiti', ispričao je jedan izvor, piše National Enquirer, a prenosi Showbizzspy