VITA FITNESS & SPA CENTAR

Spoj sporta i ljepote u vita fitness & spa centru!

19.03.2015 u 10:40

Bionic
Reading

Poznata zagrebačka teretana Vita & Fitness Spa centar odlučila je za svoju proljetnu kampanju spojiti sport, ljepotu i poznatog repera kako bi svim rekreativcima, sportašima i onima koji će to tek postati dočarala kako kod njih vježbanje može biti zabavno, te kako bi podsjetila sve one koji još nisu sigurni gdje bi vježbali zašto je baš Vita idealno mjesto za sve one željne rekreacije ili ozbiljnog treniranja

Kako to izgleda kada se spoji moda, sport, pjevač i najbolji fitness & spa centar?

Bivša Miss Universe Hrvatske Sara Ćosić, Globusova najseksi hrvatica Petra Frković, Sonja Rendulić, Rahela Barić, Lana Kuduz, te Saša Petrović – poznatiji kao slovenski reper umjetničkog imena Challe Salle zaštitna su lica Vita Fitness & Spa centra dio su ekipe koja u ovogodišnjoj proljetnoj kampanji mame uzdahe oba spola i smješi se sa velikih billboarda diljem Zagreba.

Vita fitness & spa centar poznati je zagrebački centar za sve rekreativce i sportaše koji je započeo sa stvaranjem branda kao multifunkcionalnog centra 2006. godine danas broji preko 2000 stalnih članova. Odlikuje ga polivalentan prostor, projektiran i izgrađen za sportske aktivnosti na preko 3500m2 s osiguranim besplatnim parkingom, smješten u mirnoj zoni na obali Save(Rotor, Remetinec).

Teretana 600m2, bazen i saune, dvije dvorane za grupne programe, više od 60 stai grupnih aerobik programa tjedno, dvije multifunkcionalne dvorane (košarka/odbojka/badminton/ping pong), squash teren, cycling studio, odvojene muške i ženske garderobe, Vita caffe te La Vita restoran razlog su zašto je ubrzo nakon otvorenja postala najposjećeniji centar u Zagrebu.

Svojim dugogodišnjim radom, iskustvom, individualnim pristupom i raznolikom ponudom idealno je mjesto za sve rekreativce i sportaše, no u njezinim prostorima možete naletiti na poznate pjevače i pjevačice, manekenke i pripadnike javnog života.

Dočekajte ljeto spremni i fit!

Pogledajte kako to izgleda kada se spoje ljepota i sport na poznatoj lokaciji na Rotoru, Jadranska avenija 2b