oSVOJILA sVE

Sofisticirana i kul: Ova boja za nokte proglašena je novom crnom

07.02.2024 u 15:12

Bionic
Reading

Sudeći po riječima manikurista Toma Bachika, čije slavne klijentice čine dame poput Selene Gomez i J. Lo, lakovi za nokte u boji lila sada su itetako poželjni

Zimski mjeseci tradicionalno su rezervirani za tamne manikure, a s dolaskom proljeća prirodno privlače svjetlije nijanse na noktima.

Sudeći po riječima Toma Bachika, zaslužnog za besprijekoran izgled noktiju latino dive Jennifer Lopez i Selene Gomez, 'ljubičasta je nova crna'.

Bachik se ovom izjavom ne referira na duboke nijanse ljubičaste već nježnju lila koja je obično rezervirana za toplije mjesece. Ako itko zna kako potaknuti trend, to je Bachik—koji je odgovoran za neke od najlegendarnijih manikura koje smo imali priliku ugledati na Gomez, Lopez i brojnim drugim damama s holivudske A-liste.

Video Gomez na premijeri filma 'Lola' (redateljski debi njezine prijateljice Nicole Peltz Beckham) uhvatio je njezine puderasto ljubičaste nokte, koji su se posebno istaknuli u stajlingu stvorenom od svilenkasto bijelog korzeta i crnog odijela. Bachik je koristio nijansu Promises iz palete Strawberry Milk Chocolate Apres Nail za postizanje izgleda. Da, paleta: dok je većina nas navikla na lakove pohranjene u malim staklenim bočicama, ova inovativna 'paleta' za nokte sadrži 16 različitih formula gela, koje ostaju na mjestu jer imaju gušću formulaciju.

Izuzetno laskav svakom tonu kože, lila lak za nokte može biti neočekivana nijansa za zimu, ali iznenađujuće nadopunjuje većinu lookova. Trik je u tome da je izbjegavate kombinirati s odjećom koja je pretjerano djevojačka ili u bojama slatkiša.