NISU JOJ TREBALE

Sofia Vergara ne odustaje: Uz traperice i oversized sportsku majicu ponovno u natikačama koje ili volite ili mrzite

28.03.2021 u 15:34

Bionic
Reading

Da novac ne može kupiti i stil, odavno je dokazala najplaćenija televizijska glumica na svijetu, Sofia Vergara. Zvijezda 'Moderne obitelji' snimljena je na ulicama Beverly Hillsa, u kombinaciji koja bi više odgovarala tinejdžericama, ali koja bi još i mogla proći da nije ponovno posegnula za natikačama na platformu koje, očito, ima u svim bojama i modelima

Atraktivna Kolumbijka, koja je već nekoliko godina za redom najplaćenija televizijska glumica, ponovno nije mogla proći 'ispod radara' paparazzima na ulicama Beverly Hillsa, koji su je prepoznali i snimili unatoč crnoj zaštitnoj maski na licu.

Sofia Vergara, koja je u sretnom braku s glumcem Joe Manganiellom, ovoga je puta snimljena sama, a njezina odjevna kombinacija ponovno je bila glavna tema modnih znalaca.

Za vikend šetnju i brzi odlazak vjerojatno do dućana, Vergara se odlučila za pomalo tinejdžersku kombinaciju - iskidane traperice koje sežu do malo iznad zglobova i oversized sportsku majicu s velikim logom slavnog Guccija. Kao jedini 'modni dodatak', osim crne, zaštitne maske za lice, Sofia Vergara odabrala je skupocjenu crossbody torbicu s potpisom Dolce & Gabbana, a jedino što joj doista nije trebalo natikače su kojima ne može odoljeti.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Očito smatrajući se sa svojih 170 centimetara preniskom, Kolumbijka ne odustaje od prepoznatljivih cipela na platformu, a tako je bilo i ovoga puta. Odabrala je natikače od jute sa širokim crnim materijalom preko cijelog rista, koje su, dapače, djelovale pomalo jeftino.

No, ti komentari nju niti najmanje ne zamaraju, budući da već godinama nosi upravo takav model cipela.