PROLJETNI LOOK

Svi su je primijetili: Sofia Vergara privlačila poglede u upečatljivom komadu koji nije za svakoga

13.03.2021 u 22:57

Bionic
Reading

Atraktivna Sofia Vergara često je na meti modnih kritičara no čini se da to zvijezdu 'Moderne obitelji' ni malo ne brine

Latino ljepotica rođena u Kolumbiji, velika je ljubiteljica jakih boja i odvažnih uzoraka te platformi u kojima je se najčešće može vidjeti na ulicama LA-ja gdje godinama živi.

Brineta zavidnih oblina koja je svjetsku slavu stekla kao Gloria Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj' ne odustaje od svoje omiljene modne formule koja gotovo uvijek uključuje platforme oko kojih se uvijek lome koplja među zaljubljenicama u modu.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TV zvijezda koja je nekad bila model i manekenka, voli nositi kombinacije koje laskaju njezinoj ženstvenoj figuri.

Bijelu majicu i sako u upečatljivoj žutoj boji koju bi se rijetki usudili nositi, Sofia je sparila s trapericama od ispranog denima i svojom omiljenoj obućom, platformama s potpisom Christiana Louboutina, ukrašenima zlatnim zakovicama u bež boji.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/MaxLopez-Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dnevni look ova 48-godišnjakinja začinila je prestižnom Chanelovom torbom, a mladenačka frizura i ruž boje maline upotpunili su ovo dnevno izdanje.

Inače, kako je ranije objavljeno, nakon što su beauty vodama nedavno zaplovile Selena Gomez, Lady Gaga i Jennifer Lopez, u istom se biznisu poželjela okušati i Sofia. Najuspješnija televizijska glumica koja je četiri puta nominirana za nagradu 'Zlatni globus' udružila je snage s Chrisom Salgardom, bivšim predsjednikom Kiehl'sa, poslovnim partnerom Luisom Balaguerom i španjolskim farmaceutskim laboratorijem Cantabria Labs kako bi osnovala novi beauty brend.