UVIJEK U SREDIŠTU POZORNOSTI

Nju je teško ne primijetiti: Zanosna Sofia Vergara ne odustaje od cipela oko kojih se lome koplja

10.02.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Atraktivnu glumicu Sofiju Vergaru, zvijezdu serije 'Moderna obitelj', kamo god da se uputi fotografi prate u stopu

Premda je bila često na meti modnih kritičara zbog svojih dvojbenih modnih kombinacija, osobito ljubavi prema 'platformama', čini se da to glumicu rođenu u Kolumbiji nimalo ne zabrinjava.

Lijepa brineta koju smo nedavno vidjeli u izdanju posve neuobičajenom za nju: u tenisicama i cargo hlačama, ponovno je uskočila u traperice s potpisom svog brenda i omiljene joj platforma sandale Christiana Louboutina, model Madmonica u bež varijanti ukrašen sitnim zakovicama.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ponosno se prošetala Los Angelesom u casual izdanju na svoj način, koje je uključivalo i udobnu sweatshirt majicu tie-dye uzorka s potpisom brenda Proenza Schouler, a zaokružila ga je Fendijevom torbom.

Sofia, koja ja zahvaljujući ulozi Glorije u 'Modernoj obitelji' postala najplaćenija TV glumica, nedavno je na Instagramu pokazala kako su na kućnom partyju proslavili 44. rođendan njezinog supruga, glumca Joea Manganiella, s kojim je u braku od 2015.

Zaljubili su se na prvi pogled, a upoznali na službenoj zabavi kada je ona još bila zaručena za Nicka Loeba. Iza sebe ima i propali brak s Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola.