ZANOSNA KOLUMBIJKA

Sofia Vergara izazvala pomutnju novim fotografijama u kupaćem kostimu

11.07.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Dan prije 51. rođendana, kako bi proslavila dolazak do 30 milijuna pratitelja na Instagramu, slavna Kolumbijka s malih ekrana podijelila je zavodljive fotografije s glamuroznog odmora u Italiji

Dok je pozirala na hotelskom balkonu s pogledom na zadivljujući morski pejsaž, zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ ponosno je istaknula figuru u limeta zelenom modelu kupaćeg kostima.

‘30 milijuna pratitelja! Hvala vam svima! Hvala što ste uvijek tu za mene! Hvala što me uvijek podržavate u svemu što radim! Puse iz Italije’, napisala je ukratko Vergara u opisu seta fotografija nastalih na talijanskoj obali gdje trenutno boravi.

Na reakcije milijunske vojske pratitelja nije trebalo dugo čekati, a brojni od njih u komentarima ni ovoga puta nisu krili fasciniranost njezinim mladolikim izgledom i stasom.

Vojsku pratitelja na Instagramu jedna od najplaćenijih glumica s malih ekrana nerijetko počasti recentnim fotografijama u kupaćim kostimima, kao i onima iz mladosti, a prije nekoliko tjedana izazvala je pravu pomutnju fotografijom na kojoj se sunča u toplesu.

  • +17
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia