tange i gola leđa

Zanosna linija i nakon 50-e: Sofia Vergara pozirala u oskudnom bikiniju

26.06.2023 u 23:02

Bionic
Reading

Kolumbijska glumica Sofia Vergara pozirala je kraj bazena u oskudnim tangama, pokazavši vitku liniju i preplanuo ten

Glumica Sofia Vergara pridružila se zvijezdama koje i nakon 50. godine ostavljaju bez daha u bikiniju. Naime, planetarno popularna 51-godišnjakinja pohvalila se fotografijom u oskudnom kupaćem kostimu koji je zagolicao maštu fanova na društvenim mrežama.

'Ljeto je moja stvar!', napisala je na španjolskom Vergara koja je nosila samo oskudne crne tange, pozirajući dok je ležala na trbuhu i sunčala gola leđa.

Zajedno sa suprugom Joea Mangiellom, s kojim je u braku od 2015. godine, slovi za jedan od najseksepilnijih holivudskih parova, koji svojim slobodoumnim pristupom životu lakoćom osvajaju simpatije.

  • +5
Sofia Vergara sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR/The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgonu Kolumbijku proslavila je uloga Glorije Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelji', nakon čega je još veću popularnost stekla kao članica žirija svjetski poznatog showa 'America's Got Talent'.

Zvijezda je i na Instagramu gdje je prati skoro 30 milijuna fanova koji su masovno dijelili komplimente njenoj vitkoj liniji i preplanulom tenu.