na ibizi

Savršen stajling za plažu: Rakitićeva Raquel oduševila chic kombinacijom

30.06.2023 u 18:59

Bionic
Reading

Raquel Mauri vješto je uskladila Chanelovu maksi torbu od rafije, zavodljiv jednodijelni kupaći kostim i sandale, a stajling je obogatila mini suknjom, košuljom i chic šeširom

Prelijepa supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, Raquel Mauri, kreirala je stajling za plažu koji je oduševio brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Posljednjih dana mogli smo pratiti zaljubljene supružnike kako uživaju sa svojim djevojčicama Altheom (9) i Adarom (6) na jahti, a danas je Raquel na Ibizi privukla pozornost chic kombinacijom.

U prvom planu našla se trenutno vrlo poželjna maksi torba od rafije, i to u intrigantnom dizajnu bijelih i crnih pruga, zlatnog lančića i ružičastog natpisa slavnog brenda Chanel.

  • +5
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim što je istaknula popularnu torbicu, Raquel je ponosno pozirala u zavodljivom crnom jednodijelnom kostimu dubokog dekoltea, na koji je odjenula mini suknju i laganu ljetnu košulju.

Stajling je vješto zaokružila chic šeširom u bež nijansi u skladu s košuljom te neizbježnim ljetnim modelom obuće - ravnim sandalama.