LIJEPA MLADENKA

Snježna princeza: Konačno otkriveno kako je Matea Franić izgledala u vjenčanici

17.12.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Protekli vikend obilježilo je vjenčanje glavnog urednika HRT-a Brune Kovačevića koji je pred oltar odveo dugogodišnju djevojku Mateu Franić. Iako nisu procurile fotografije s ceremonije, dizajnerica Matija Vuica, koja je bila zadužena za vjenčanicu, sada je otkrila kako je izgledala lijepa mladenka

Bruno Kovačević, glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih programa i međunarodnog televizijskog programskog kanala, te njegova djevojka Matea Franić okrunili su u subotu svoju ljubav brakom. Nakon crkvene ceremonije mladenci, njihovi prijatelji i obitelj preselili su se u restoran ManO2, gdje se nastavilo veliko slavlje.

Iako je na zabavi bilo mnogo poznatih Hrvata, na društvenim mrežama nisu osvanule fotografije vjenčanja. Mnoge je međutim zanimalo kako je prelijepa Zagrepčanka izgledala u vjenčanici, a sada je i to otkriveno.

  • +4
Matea Franić i Bruno Kovačević Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Dizajnerica Matija Vuica, kako je ranije prije vjenčanja doznao tportal, bila je zadužena za vjenčanu haljinu, a kao i svaki puta do sada, odradila je svoj posao na nivou. Vuica je ispunila svaku mladenkinu želju te je pretvorila, kako sama kaže, u nježnu princezu.

'Zimska idila na vjenčanju Matee Franić bila je ostvarenje želja, baš onako kako je Matea zamislila... U raskošnoj ručno rađenoj vjenčanici s dugim svjetlucavim velom izgledala je kao snježna princeza...', napisala je Vuica ispod niza fotografija na kojima je pokazala svojih ruku djelo.