NOVO IZ NIVEE

Smooth Sensation linija - senzacija u hidrataciji suhe kože

11.04.2013 u 16:07

Bionic
Reading

Nivea predstavlja Smooth Sensation liniju koja sadrži novi, inovativni proizvod za njegu tijela - Body Soufflé obogaćen shea maslacem za neodoljivo meku kožu

Unutar linije Smooth Sensation mogu se pronaći i mlijeko i ulje za tijelo te krema za ruke koji suhu kožu čine glatkom i hidratiziranom.

Svatko ima svoje posebne jutarnje rituale. Većina žena jutro voli započeti tuširanjem i uživanjem u osjećaju nježnog dodira kapljica vode, nakon kojeg slijedi kratka masaža nanošenjem mlijeka za tijelo.

Kako bi dodatno uljepšala taj ritual, Nivea je lansirala i Body Soufflé koji svojim nježnim mirisom i laganom formulom budi kožu i priprema za dan koji slijedi.

Osim što se uvijek trudi unositi inovacije i lansirati nove linije proizvoda, NIVEA je ove godine svojim bočicama podarila i potpuno novi izgled za koji je zaslužan višestruko nagrađivani industrijski dizajner Yves Béhar.

Njegov zadatak bio je redizajnirati svih 1.600 Nivea proizvoda od kojih je prva na red došla linija za njegu tijela koja od sada izgledom neodoljivo podsjeća na boce u kojima se nekad prodavalo mlijeko.

Yves Behar poznat je kao veliki ljubitelj prirode i zaštite okoliše što je primijenio i na novu ambalažu čijom se proizvodnjom želi zaštititi priroda i smanjiti količina otpada te koja se od sada može u potpunosti reciklirati.

Nova Smooth Sensation linija:

Nivea Smooth Sensation Body Soufflé
Sadrži laganu formulu obogaćenu shea maslacem, Hydra IQ aktivnim sastojkom koji se može pronaći u plavim algama i hranjivim lipidima koji se upijaju u kožu, jačajući njezinu prirodnu barijeru. Redovitom uporabom Nivea Smooth Sensation Body Souffléa i jako suha koža postaje glatka.
Preporučena maloprodajna cijena (300 ml): 44 kune

Nivea Smooth Sensation mlijeko za tijelo

Intenzivno hrani kožu te sa shea maslacem pruža dugotrajnu hidrataciju. Formula s Hydra IQ aktivnim sastojkom stimulira prirodni protok vode u specifičnim slojevima kože. Redovitom uporabom suha koža postaje osjetno mekša i glatka.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 29,90 kuna/44 kune

Nivea Smooth Sensation ulje za tijelo
Posebno je formulirano za izrazito suhu kožu, pruža intenzivnu hidrataciju jedinstvenom, brzo upijajućom formulom. Obogaćeno prirodnim uljem avokada pruža hranjivu njegu za kožu ostavljajući je mirisnom i mekanom cijeli dan.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 29,90 kuna

Nivea Smooth Sensation krema za ruke
Čini vlastitu zaštitnu barijeru kože jačom, a istovremeno održava ruke mekima i podatnima. Inovativna formula s HYDRA IQ aktivira hidratacijski sustav kože čineći ruke intenzivno hidratiziranima čak i nakon čestog pranja. Nivea Smooth Sensation krema za ruke sadrži ulje makadamije i vitamine, a samo jednom aplikacijom dnevno, štiti i njeguje suhu kožu.
Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 21 kuna

Za što bolji početak svakog dana, Nivea je u suradnji sa psihologinjom Iris Nowacki pripremila nekoliko savjeta kako jutro učiniti vrhuncem dana:

Odmah ustanite iz kreveta
Koliko god je primamljivo okrenuti se na drugu stranu i pritisnuti ‘snooze’ na budilici - nemojte to činiti. Budilica ‘govori’ da je vrijeme da ustanete, a tijelo da ostanete u krevetu. No, mozak zna da je vrijeme za ustajanje. Rezultat odugovlačenja s ustajanjem su proturječne potrebe i emocije, što čini opuštajuće započinjanje dana gotovo nemogućim. Bolje je ne ignorirati budilicu!


Osmjehnite se danu koji je pred vama
Osmijeh potiče jednake fizičke posljedice koje osjećamo kad smo sretni. Oslobađaju se hormoni, razina stresa se smanjuje, mišići se opuštaju, a disanje i broj otkucaja srca usporavaju. Zapamtite da se smijati moramo s ustima kao i s očima da bismo doživjeli to djelovanje.

Glazba za bolji osjećaj
Pustite neku glazbu i plešite između tuširanja i jutarnje kave. Plesanje je lako uklopiti u jutarnji ritual, a osjećat ćete se bolje. Možete otvoriti prozor, prošetati po balkonu ili izvesti tai chi vježbe u dvorištu. Udahnite što više možete svježeg zraka za lijepog vremena.

Odjeća 'podiže' raspoloženje
Dobra je ideja uvijek imati spreman omiljeni 'outfit', za dane kada nemate apsolutno nikakvu ideju što obući. Odabirom određenih boja također možete utjecati na podizanje raspoloženja. Svijetle boje podižu energiju, dok ružičasta ima umirujući učinak koji vam može pomoći u stresnim situacijama.

Snaga vitamina
Doručak je najbolje vrijeme da se počastite vitaminima. Često zaboravimo na dobre namjere u danu. Napravite vlastiti vitaminski program za jutarnje buđenje. Npr. svježi sok od grejpa sadrži puno vitamina C. Čaša soka od rajčice opskrbit će vas biotinom, vitaminom ljepote za lijepu kosu i kožu. Omlet sa sirom donijet će vam dodatnu porciju vitamina B12, izvora energije i podizača raspoloženja.