MIRANDA KERR:

'Šminkaj se, imaj lijepo rublje i zadržat ćeš muža'

05.12.2012 u 22:39

Bionic
Reading

Muškarci su vrlo vizualni i to uvijek moraš imati na umu, govorila je baka Mirandi Kerr

Sretna je okolnost da je Miranda Kerr postala manekenka za donje rublje. Jer ta anđelica Victoria Secreta otkrila je da slijedi naputke svoje bake kako bi usrećila svog supruga Orlanda Blooma. To uključuje i

odijevanje lijepog donjeg rublja i brigu o šminki, a savjete kao da je Mirandi dala sama Žuži Jelinek.

Miranda Kerr (29) već je dvije i pol godine u braku sa slavnim glumcem. O savjetima svoje bake progovorila je u emisiji na američkoj televiziji.

'Baka mi je uvijek govorila: 'Muškarci su vizualni tipovi. Nikad to nemoj zaboraviti. Svaki se dan šminkaj, odjeni lijepo rublje i zadržat ćeš muža.'' Iznenadila nas je svojim tradicionalnim pogledom na ulogu žene.

Miranda se pojavila u emisiji povodom nove revije Victoria's Secreta. Iako tvrdi da nikad nije nervozna na modnoj pisti, uznemirila bi se ako bi u publici spazila supruga ili prijatelje.
'Ali vaš vas je suprug sigurno i prije vidio u donjem rublju', zadirkivao ju je voditelj emisije.
'Naravno, ali to je nešto drugo', smijala se Miranda. 'U tom trenutku hodam pred svima drugima, ne samo pred njim.'
No australska ljepotica priznala je da s vremena na vrijeme za svog 35-godišnjeg supruga pripremi privatnu predstavu. I nakon što je to izjavila, voditelj ju je proglasio najboljom suprugom Amerike.

U intervjuu je ostavljala dojam privržene supruge, unatoč glasinama da je njezino prijateljstvo s glumcem Leonardom DiCapriom dalo povoda raznim pričama dok joj je suprug Orlando na snimanju filma u Južnoj Africi. Bliskost manekenke i Di Capria nije čudna ako se zna lda Leonarda i Orlanda veže čvrsto prijateljstvo. No očevici govore da su iskazivali neobičnu bliskost kada su nedavno viđeni na večeri.