SIMONA ŠAJN:

'Smiješno je reći da sam bila zaljubljena u Mihanovića'

Simona Šajn i Zvonimir Mihanović

Simona Šajn i Zvonimir Mihanović

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Nino Strmotić

Bivša manekenka i supruga Ante Gotovca prvi put je u medijima iskreno progovorila o svojem odnosu sa 38 godina starijim slikarom koji ju je, kaže, ostavio preko noći

Simona Šajn je ispričala Hani Hadžiavdagić u prilogu 'Red carpeta' sve o prekidu sa slikarom Zvonimirom Mihanovićem, 38 godina starijem od nje. Povukla se iz medija da se posveti svojoj kćerkici Gabici. Na pitanje je li bila zaljubljena u vremešnog slikara, odgovorila je:

'Bilo bi smiješno da kažem da sam bila zaljubljena, ali poštovala sam ga. On mi je pomagao i učio me nekim vrijednostima, iznimno je religiozan, i nastojim u tom duhu odgajati kćerku', rekla je Simona, dodajući:

'Razlika u godinama nije mi smetala, on ima veliko životno iskustvo. Nisam živjela u stresu, kao kad sam bila s Antom. Kako je on pjevao, ja sam plesala. Preko noći me ostavio, ali bio je divan čovjek. Nikad nisam tražila da mi pruži nešto novčano, naš odnos je bio baziran na savjetima i pomaganju oko Gabrijele. Preuzeo je ulogu oca.'

Međutim, njihova idila nije dugo trajala: Mihanović je navodno dobio prijeteće pismo, prepao se za svoj život i ostavio je.

'Nakon pisma samo mi je taksijem poslao moje stvari i javio mi porukom da mu se ne javljam', ispričala je Simona, ne uspijevajući suzdržati suze. Još uvijek ne vjeruje da se sve to uistinu dogodilo. Također je otkrila da je njihova veza bila bazirana na duhovnosti i da se nije upuštala u seksualne odnose s njim.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi