PROCURILA U JAVNOST

Slika pijane Christine Aguilere

02.03.2011 u 22:26

Bionic
Reading

Tridesetogodišnja pjevačka zvijezda privedena je u 2 sata i 45 minuta u utorak ujutro jer je bila toliko pijana da se, prema procjeni policije, 'nije bila u stanju brinuti za sebe', a fotografija nastala tijekom privođenja navodno je pukom slučajnošću izišla u javnost

Kako je kasnije objasnio glasnogovornik losanđeleske policije, policija je zbog opasne vožnje zaustavila vozilo kojim je upravljao Christinin pet godina mlađi dečko Matthew Rutler, a na suvozačkom mjestu bila je pjevačica.

Kada je pokušala izaći iz automobila, Christina nije mogla stajati na nogama, nije znala ni gdje je niti je bila u stanju reći gdje stanuje, pa je privedena u stanicu zbog vlastite sigurnosti. Pjevačica je bila vrlo kooperativna i nije pokazivala nikakve znakove otpora, a puštena je u 7 i 30.
Istovremeno, njezin dragi uhićen je pod težom optužbom, vožnjom pod utjecajem opijata. Iz pritvora je pušten uz jamčevinu od 30 tisuća dolara, a protiv njega će biti podignuta i optužnica.

Fotografiju Christine Aguilere snimljenu tijekom dolaska u stanicu policija je odlučila ne objaviti i navodno je pukom je slučajnošću došla u javnost. Kamere E! Newsa uspjele su uhvatiti fotografiju priloženu u službenim dokumentima o slučaju koje je glasnogovornik policije listao dok se obraćao novinarima.

Hoće li ovo uhićenje pomoći Aguileri da se nakon razvoda od Jordana Bratmana sredi i postane uzorna majka trogodišnjem sinu Maxu, pokazat će vrijeme, no njezin bliski prijatelj je zabrinut. 'Njezino opijanje izmaknulo je kontroli. Potpuno je nesređena', izjavio je dotični za US Weekly.