ADUT MANOLA BLAHNIKA

Slavne trendseterice ne kriju opsesiju ovim cipelama starima preko 30 godina

30.08.2023 u 14:09

Bionic
Reading

Godinama najveća opsesija glavne junakinje 'Seksa i grada'. cipele Manola Blahnika s razlogom slove za ultimativnu modnu investiciju, a ovaj specifičan model posljednjih tjedana pokazao se omiljenim u svijetu dama iz svijeta slavnih

Na ulicama New Yorka prije nekoliko dana, američka 'it' djevojka Hailey Bieber s nekoliko stajlinga potvrdila je privlačnost koju posjeduje model cipela Maysale s potpisom Manola Blahnika.

  • +6
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Ove cipele mule s minijaturnom potoeticom, stvorene od antilop kože, prepoznatljive su po svojoj maxi kopči i ukusnoj retro estetici.

Nekoliko tjedana ranije Jessica Alba pojavila se u ovom paru, usklađenom s narančastom haljinom, dok se zvijezda 'Igre prijestolja', Sophie Turner, odlučila za bež model koji je povezala s cvjetnim ansamblom i kožnom jaknom u boji čokolade.

Prvi put viđene na reviji Isaaca Mizrahija proljeće/ljeto 1991., Maysale cipele Manola Blahnika dokaz su majstorske izrade dostojne zvijezda. Stvorene od strane obrtnika u Italiji, od mekog antilopa s kožnom podstavom i potplatom, ove cipele prelaze godišnja doba i prilagođavaju se svim stilovima. Sa svojom minijaturnom petom kitten potvrđuju aktualan trend malih potpetica, postavljajući se kao pioniri na tom području.