MOĆ TRAPEZICA

Slavne ljepotice ne mogu odoljeti hlačama u kojima noge izgledaju vitkije i duže

26.02.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Iako smo već nekoliko sezona svjedoci popularnosti užih krojeva hlača, ciklička narav modne industrije iznjedrila je zaboravljeni trend iz 70-ih u znaku hlača trapez nogavica, a slavne dame im ne mogu odoljeti

Osim što izdužuju noge čineći ih vitkijom, hlače trapez kroja daju određenu dozu sofisticiranosti i ženstvenosti i vrlo se lako mogu isfurati neovisno o prigodi. Znaju to i brojne slavne dame koje posljednjih tjedana ne kriju naklonost modernim inačicama hlača u duhu ludih 70-ih.

Tijekom netom završenih tjedana mode u svjetskim metropolama it djevojke današnjice, poput sestara Hadid, Kendall Jenner i Kaie Gerber, svoja pažljivo osmišljena izdanja redovito su naglašavale modelima hlača trapez nogavica, no istima nisu odoljele ni dame poput glumica Blake Lively i Kristen Bell, a koja se nedavno na ulicama New Yorka prošetala u zanimljivoj kariranoj inačici s pripadajućim kaputom.

  • +3
Hlače širokih nogavica Izvor: Profimedia / Autor: STARMAX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukoliko priroda vašeg posla zahtijeva poslovni dress code, onda su hlače trapez kroja odlična opcija jer se vrlo lako kombiniraju uz košulje i sakoe.

Trapezice možete kombinirati uz štikle ili gležnjače sa špic vrhom ili čak balerinkama, a za svakodnevne, ležernije prilike možete ih isfurati u kombinaciji s bijelim tenisicama i toplim pletenim džemperom. Sve je dozvoljeno kada je o ovim hlačama riječ, stoga se ne ustručavajte poigrati poput slavnih dama čiji modni primjer nošenja hlača u duhu 70-ih može poslužiti kao odlična inspiracija.