OD GLAVE DO PETE

Slavne Hrvatice opet su dokazale da znaju što je u trendu

16.10.2015 u 18:31

  • +15

80. Zlatna igla

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović u četvrtak, 15. listopada održana je 80. Zlatna igla – gotovo najstarije modno događanje u Europi

Zagrebački su obrtnici s pravom ponosni na tradiciju, kontinuitet i prepoznatljivost koju njeguju već generacijama, a osamdeseti rođendan Zlatne igle potvrda je toga kontinuiteta.

Najdugovječniju modnu manifestaciju svojim su dolaskom podržali i mnogobrojni uzvanici iz javnog i kulturnog života, poput Sandre Bagarić, Leonarde Boban, Tončice Čeljuske, prof. dr. sc. Nikole Čička, ali i mnogobrojni javni dužnosnici. Lijepe su dame tako još jednom dokazale da su Hrvatice s razlogom među najljepšim ženama u Europi i da paze na stil odijevanja.


Za ovo prestižno modno događanje naše slavne Hrvatice pojavile su se u crvenom tepihu u najboljem izdanju. Dok je violončelistica Ana Rucner mamila poglede u mini haljini i pokazala vitke noge, operna pjevačica Sandra Bagarić odlučila se za vrlo elegantan kostim u plavoj boji. Leonarda Boban u svome stilu odjenula je šik odijelo na točkice i košulju.